Webinar kennismaken met SOAR

Webinar SOAR

De SWOT-analyse voorbij....

een krachtig positief alternatief


De SWOT analyse ken je ongetwijfeld. SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) staat voor sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen. Heb je wel eens een SWOT analyse gedaan, dan heb je ervaren dat het een proces is, waarbij vooral de zwakten en bedreigingen veel aandacht krijgen. Gevolg is dat negatieve energie overheerst. Dat kan anders met SOAR.


SOAR (Strengths, Opportunities, Aspirations, Results) staat voor sterkten, kansen, ambities en resultaten. Het is gebaseerd op een positieve, waarderende benadering. Met SOAR identificeer je de sterkten en kansen van je organisatie, je team of jezelf als basis om te groeien. Zwakten en bedreigingen herformuleer je naar sterkten en kansen. Vervolgens bouw je aan de gewenste toekomst met ambities en resultaten. 


In dit webinar van een uur maak je kennis met de waarderende benadering van SOAR en ontdek je hoe deze benadering anders en krachtiger is dan de traditionele SWOT. Het webinar is interessant om te volgen als je zelf regelmatig een SWOT-analyse toepast op organisatie-, op team- of op individueel niveau. Ook is het webinar interessant als je zelf een waarderende benadering wilt toepassen bij vernieuwingen of veranderingen in je organisatie, je team of je mensen.  


Juist in deze tijd van disruptieve verandering helpt SOAR je om nieuwe wegen te creëren door samenwerken, gedeelde gesprekken en commitment op het realiseren van gewenste resultaten.

 

Het webinar vindt plaats op woensdag 28 oktober 2020 van 14.00 tot 15.00 uur.

 

Deelnemen is gratis.Je ideeën zijn inspirerend voor onze organisatie, dus erg blij je gevonden te hebben.

Coördinator Onderwijs, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

Ik heb de training stimulerend auditen gevolgd en vond het een inspirerend programma, Theo weet in korte tijd betrokkenheid en een teamgevoel te creëren.

Adviseur, Movares Nederland BV

CONTACT


Leeuwenbekstraat 9, 6026 AT Maarheeze

+31 6 1803 9841

theo@inspiring-change.nl

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved