Over ons

Even voorstellen


Mijn naam is Theo van den Eijnden, verbinder en mensen-mens. Ik enthousiasmeer en inspireer, kijk graag vooruit en ben geïnteresseerd in toekomstige ontwikkelingen. Veranderen, verbeteren en innoveren van organisaties, teams en mensen is mijn drijfveer.


Ik ben geruime tijd werkzaam geweest in diverse functies in management, training en advies op het gebied van kwaliteits- en verandermanagement, lean, auditing, risicomanagement, bewustwording van kwaliteit en creativiteit. Op deze gebieden heb ik ook trainingen en workshops ontwikkeld en verzorgd. Leren en ontwikkelen van mensen speelt bij mij steeds een vooraanstaande rol. In mijn visie zit de kracht van een organisatie in de kwaliteiten en talenten van de mensen die er werken.


Ik heb meegewerkt aan het Europese Grundtvig Project “Co creating a Learning society: from implementation to innovation”. Doel van dit project was om het gebruik van strength-based change en leerbenaderingen in volwasseneneducatie te verspreiden in Europa.


Als zelfstandig professional verbind ik veranderen en verbeteren, (quality change management, lean, continuous improvement) met op positieve kracht en energie gebaseerde benaderingen: strength-based change.PARTNERS

Bij mijn opdrachten en trainingen werk ik samen met professionals

die werken met dezelfde passie en drive, aansluiten bij mijn vakgebied en

gericht zijn op de toekomst


Almond Insight is gevestigd in Londen en verzorgt wereldwijd consultancy en training in Strength-based Lean Change.

LEAN Nederland verzorgt Orange, Green, Blue en Black Belt Lean en Six Sigma trainingen. Zij doen dit op geheel eigen en inspirerende wijze.

Investors in People is het keurmerk voor high performance in business en people management.