Wat klanten van ons vinden

Testimonials


Theo heeft twee inspirerende trainingen Appreciative Inquiry and Interviewing verzorgd voor onze auditors en assessors. Hij heeft ze bewust gemaakt van het effect van positief vragen en gesprek voeren en nieuwe bagage meegegeven die direct al een verandering heeft ingezet in de gesprekken. De rust en de ruimte die Theo geeft hebben de trainingen tot een genoeglijke ervaring gemaakt.

Marcel, ASML


Theo has been raising the soft-skills of our internal auditor pool, where he was teaching about the use of Appreciative Inquiry specifically during the execution of internal process audits in our organization. Based on his broad background in auditing and quality management, he was able to bring very rich and good discussions and enhanced insights even between our most experienced and most versed auditors.

Jan, Philips Health Tech


Onder leiding van Theo hebben wij op basis van Appreciative Inquiry twee teamsessies rondom samenwerking en ontwikkeling doorlopen. Theo heeft ons daarbij op een zeer toegankelijke en prettige wijze ondersteund en zijn ervaring en kennis zeer praktisch ingezet. Wij zijn zeer tevreden over het doorlopen proces en de resultaten van deze sessies.

Michiel, Stichting Woningbeheer Born-Grevenbicht


Samen werken aan een excellente service. Dat was het thema van deze verrassende dag vol fijne gesprekken en succesverhalen. De samenwerking tussen de facilitair medewerkers en de medewerkers van het Service Center heeft een positieve impuls gekregen. De dag was plezierig en op een open manier leerzaam. Dank voor de prettige en inspirerende wijze waarop je ons door deze dag hebt geleid.

Hans, Facilitair Bedrijf, UWV


Theo heeft me in de Summerclass Strength Based Lean Six Sigma op een prettige en effectieve manier inzicht gegeven in de kracht van Appreciative Inquiry. Zijn ervaring en enthousiasme op dit vakgebied maakten de trainingsstof heel vanzelfspekend.

Ron, Beltech BV


Ik heb de training stimulerend auditen gevolgd en vond het een inspirerend programma, waarin een goed evenwicht zat tussen informatie delen door Theo en oefeningen waarin je e.e.a. zelf kon uitproberen. Het was een kleine groep (4 personen), waardoor de betrokkenheid groot was. Dit heb ik als heel positief ervaren. Het was goed om de auditvaardigheden weer eens onder de loep te nemen, vanuit een iets andere invalshoek dan normaal. Theo is een fijne trainer. Hij weet in korte tijd betrokkenheid en een teamgevoel te creëren. Wat mij betreft een zeer geslaagde training.

Gea, Movares Nederland BV


De training ‘Stimulerend Auditen’ die ik heb gevolgd bij Theo van den Eijnden was voor mij inspirerend. Op rustige wijze weet Theo als geen ander door te dringen tot de kern waar het bij auditen omgaat. De inzichten die ik daarbij heb gekregen zijn voor mij zéér waardevol en kan ik in mijn dagelijkse praktijk toepassen.

Dorien, De Bloeiende Organisatie


Je ideeën zijn inspirerend voor onze organisatie, dus erg blij je gevonden te hebben. Ik heb onze interne auditor kennis laten maken met het AI-principe, de vraagstelling, het proces. Hij was er erg opgetogen over. En ook bij de externe auditoren die jaarlijks bij ons over de vloer komen, zie ik nu al dan niet illustraties van de waarderende aanpak. Heel hartelijk dank voor de fijne en leerrijke AI-ervaring.

Ilse, Hogere Zeevaartschool Antwerpen


Op een heldere en rustige manier heeft Theo ons meegenomen in de verschillende manieren van vragen stellen. Er was voldoende ruimte om met elkaar te discussiëren en de opdracht die Theo had bedacht was specifiek gemaakt voor onze organisatie. Al met al een innoverende middag.

Nikki, Jack & Puck