Trainingen


Programma's, trainingen en workshopsInspiring Change biedt diverse diensten aan waaronder individuele programma's en groepsprogramma's. De trainingen en workshops van Inspiring Change zijn gericht op beleving. Je ontdekt en ervaart nieuwe inzichten die bijdragen aan verandering in mensen, teams en organisaties. Essentie is de mens met een helder doel voor zichzelf, die zijn kwaliteiten kan en mag inzetten en bereid is om te leren. Dat maakt de programma's van Inspiring Change krachtig.


Workshop Strength-based Lean

In deze korte workshop maak je kennis met een vernieuwende dimensie van Lean die je in staat stelt om medewerkers én leidinggevenden betrokken te laten zijn vanuit het hart rondom waarden, visie, zorg voor en betekenis in hun werk. (Lees verder...)


Programma Strength-based Lean

Een tweedaags voor Nederland uniek programma dat je een nieuwe frisse impuls geeft om verbeteren van processen met Lean met meer creativiteit en betrokkenheid uit te voeren en een verbinding maakt met Enterprise Excellence. (Lees verder...)


Programma Stimulerend Auditen

In dit programma voor ervaren auditors krijg je een model aangereikt waarin je op zoek gaat naar dat wat wél werkt, wat succesvol is en wat inspireert om met passie te werken. Dit programma kun je individueel of als groepsprogramma volgen. (Lees verder...)


Workshop Feedforward

Feedforward helpt je om sneller doelen en resultaten te bereiken. De workshop richt zich op teams die een krachtige positieve stap willen zetten in samenwerken. (Lees verder...)


Workshop Krachtige vragen stellen

Deze workshop richt zich op het kunnen toepassen van krachtige positieve vragen in je eigen werkomgeving. Als je krachtige vragen stelt op de juiste manier en op het juiste moment zul je merken dat je veel gemakkelijker in een prettig gesprek terecht komt. (Lees verder...)


Incompany

Alle trainingen, workshops en programma's zijn ook in-company mogelijk. De inhoud stemmen we samen af en laten we aansluiten bij de wensen van de organisatie.

Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op.


Je ideeën zijn inspirerend voor onze organisatie, dus erg blij je gevonden te hebben.

Coördinator Onderwijs, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

Ik heb de training stimulerend auditen gevolgd en vond het een inspirerend programma, Theo weet in korte tijd betrokkenheid en een teamgevoel te creëren.

Adviseur, Movares Nederland BV

CONTACT


Leeuwenbekstraat 9, 6026 AT Maarheeze

+31 6 1803 9841

theo@inspiring-change.nl

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved