Voor jou


Voor jouDe workshops van Inspiring Change zijn gericht op beleving. Je ontdekt en ervaart nieuwe inzichten die bijdragen aan verandering in jezelf, je team en je organisatie. De essentie daarin ben jij, als mens met een helder doel voor jezelf, die zijn kwaliteiten kan en mag inzetten en bereid is om te leren. Dat maakt de workshops van Inspiring Change krachtig.


Webinar SOAR (online)

In dit webinar maak je in een uur kennis met SOAR, het positieve alternatief voor de SWOT-analyse. Je leert hoe deze benadering anders en krachtiger is (Lees verder...)


Workshop SOAR

In deze workshop ervaar je hoe de positieve benadering van SOAR het proces van strategische planning voor jou, je team en je organisatie versterkt. (Lees verder...)


Workshop Stimulerend Auditen

In deze workshop krijg je als auditor een werkwijze aangereikt waarin je op zoek gaat naar dat wat wél werkt, wat succesvol is en wat inspireert om met passie te werken. (Lees verder...)


Workshop Krachtige vragen stellen

Deze workshop richt zich op het kunnen toepassen van krachtige positieve vragen in je eigen werkomgeving. Als je krachtige vragen stelt op de juiste manier en op het juiste moment zul je merken dat je veel gemakkelijker in een prettig gesprek terecht komt. (Lees verder...)