Kennismaken met Strength-based Lean

Kennismaken met Strength-based Lean


Lean  is in de huidige tijd nauwelijks meer weg te denken. Veelal wordt het door bedrijven en organisaties instrumenteel toegepast. Snel succes behalen met Lean, wat gepaard gaat met verlies van effectiviteit. Ondanks de wens om continu te verbeteren zijn er weinig echt nieuwe invloeden in Lean terug te vinden. Tijd dus om een vernieuwende dimensie toe te voegen die helemaal past in de huidige tijd waarin zingeving en ontplooiing van de mens centraal staat.


Als directeur, manager en/of Lean expert heb je hierin een grote rol. Je bent in staat om medewerkers én leidinggevenden betrokken te laten zijn vanuit het hart rondom waarden, visie, zorg voor en betekenis in hun werk. Betrokken in wat ze doen en hoe ze het doen, waarbij ze vooral worden gedreven door waarom ze het doen. Strength-based Lean geeft je hiervoor de handvatten.


Met Strength-based Lean verleg je de focus van problemen en dingen die niet goed gaan naar het vergroten van de positieve kracht van mensen én processen vanuit wat wél goed werkt. Medewerkers verschuiven het accent naar wat effectief werkt, waarde toevoegt en het verder uitbouwen hiervan, en richten hun energie op positief verbeteren. Je creëert hiermee een upgrade naar een veel meer op de toekomst gerichte ‘state of mind’, waarin de mensen een centrale plaats innemen.  Het geeft je het verbindend vermogen om een excellente Lean organisatiecultuur duurzaam te realiseren.   


Workshop

Kennismaken met Strength-based Lean


Voor professionals die werken met Lean, Lean experts, directeuren en managers die Lean in hun organisatie echt krachtig willen maken.


In deze interactieve kennismaking leer en ervaar je het volgende

  • de principes die de basis vormen voor de strength-based benadering van Lean
  • hoe deze benadering bijdraagt aan een excellente organisatiecultuur met de focus op mensen
  • waar je bedrijf of organisatie staat op de Lean ontwikkelingsladder
  • de eerste stap om de strength-based ‘state of mind’ in je organisatie te creëren


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Datum: 13 mei 2020

Plaats: Hotel De Kruishoeve, Kruishoeveweg 6, 5263 NM Vught

 

Tijd: 13.30 - 17.00 uur

Koffie en thee staat klaar vanaf 13.00 uur


Investering voor deze workshop:  € 65,00 excl. btw

Besluit je na de workshop om deel te nemen aan de 2-daagse training of een VIP Krachtsessie dan wordt de investering voor deze workshop in mindering gebracht op de investering voor de training of de sessie.


Je ideeën zijn inspirerend voor onze organisatie, dus erg blij je gevonden te hebben.

Coördinator Onderwijs, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

Ik heb de training stimulerend auditen gevolgd en vond het een inspirerend programma, Theo weet in korte tijd betrokkenheid en een teamgevoel te creëren.

Adviseur, Movares Nederland BV

CONTACT


Leeuwenbekstraat 9, 6026 AT Maarheeze

+31 6 1803 9841

theo@inspiring-change.nl

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved