Workshop Strength-based Lean

Strength-based Lean


Lean  is in de huidige tijd nauwelijks meer weg te denken. Veelal wordt het door bedrijven en organisaties instrumenteel toegepast. Snel succes behalen met Lean, wat gepaard gaat met verlies van effectiviteit. Ondanks de wens om continu te verbeteren zijn er weinig echt nieuwe invloeden in Lean terug te vinden. Tijd dus om een vernieuwende dimensie toe te voegen die helemaal past in de huidige tijd waarin zingeving en ontplooiing van de mens centraal staat.


Als directeur, manager en/of Lean expert heb je hierin een grote rol. Naast kennis van methoden en tools en het faciliteren van verbeterprocessen is het belangrijk dat je in staat bent om medewerkers én leidinggevenden betrokken te laten zijn vanuit het hart rondom waarden, visie, zorg voor en betekenis in hun werk. Betrokken in wat ze doen en hoe ze het doen, waarbij ze vooral worden gedreven door waarom ze het doen.


Met Strength-based Lean verleg je de focus van problemen en dingen die niet goed gaan naar het vergroten van de positieve kracht van mensen én processen vanuit wat wél goed werkt. Medewerkers verschuiven het accent naar wat effectief werkt, waarde toevoegt en het verder uitbouwen hiervan, en richten hun energie op positief verbeteren. Je creëert hiermee een upgrade naar een veel meer op de toekomst gerichte ‘state of mind’, waarin de mensen een centrale plaats innemen.  Het geeft je het verbindend vermogen om een excellente Lean organisatiecultuur  (Enterprise Excellence) duurzaam te realiseren.   


Workshop

Kennismaken met Strength-based Lean


Voor professionals die werken met Lean, Lean experts, directeuren en managers die Lean in hun organisatie meer kracht willen geven.


Na afloop van deze intensieve en interactieve workshop

  • ken je de basis voor de strength-based benadering van Lean
  • weet je hoe deze benadering bijdraagt aan een excellente organisatiecultuur met de focus op mensen (Enterprise Excellence)
  • weet je wat je eerste stap is om deze ‘state of mind’ in je organisatie te creëren


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Datum: donderdag 14 februari 2019

Plaats: Synderella Savannah Tower, Utrecht

 

Tijd: 13..30 - 16.30 uur

Koffie en thee staat klaar vanaf 13.00 uur


Investering voor deze workshop:  € 65,00 excl. btw

Besluit je na de workshop om deel te nemen aan de 2-daagse training of een VIP Krachtsessie dan wordt de investering voor deze workshop in mindering gebracht op de investering voor de training of de sessie.Je ideeën zijn inspirerend voor onze organisatie, dus erg blij je gevonden te hebben.

Coördinator Onderwijs, Hogere Zeevaartschool Antwerpen

Ik heb de training stimulerend auditen gevolgd en vond het een inspirerend programma, Theo weet in korte tijd betrokkenheid en een teamgevoel te creëren.

Adviseur, Movares Nederland BV

CONTACT


Leliestraat 6, 6026 XM Maarheeze

+31 6 1803 9841

theo@inspiring-change.nl

VOLG ONS

Copyright © All Rights Reserved